MENU

Krachtig trouwen In Wachtebeke

Wow in Wachtebeke! Joyce en Kilian zijn twee levenslustige mensen. Ze tonen veel liefde voor elkaar en houden iedereen die hun dierbaar is dichtbij. Eens je het vertrouwen van dit duo hebt gewonnen hebt ontvangen ze je als familie. Zo voelde het voor mij althans aan als fotograaf. Het zijn 2 personen die ook erg complementair zijn samen. Hun oprechtheid voor elkaar versterkt hun band.

De fotosessie met de familie was echt supertof en gevarieerder dan anders. Het hoogtepunt voor mij was zeker de openingsdans, die ze zelf in elkaar hadden gebokst. Het was heel indrukwekkend en ontroerend om zien hoe ze samen naar deze dag hebben toegeleefd. Niet door het van de daken te schreeuwen maar wel door alle kleine details waardoor het duidelijk is dit koppel een speciale band heeft samen.

Puyenbroeck en Verbeke Foundation

De omgeving van Wachtebeke was me niet helemaal bekend. Door deze reportage heb ik dus ontdekt dat deze regio heel wat mooie plekken heeft. Twee daarvan hebben we samen bezocht. Het provinciaal domein Puyenbroeck en de Verbeke Foundation in Kemzeke. Verbeke foundation is een bekende site met prachtige in- en outdoor locaties. Alhoewel hier vaker fotoshoots worden gehouden heb ik toch geprobeerd deze net iets anders te maken. Ik hoop hier zeker nog vaker terug te keren.

Het avondfeest ging door in hotel Beveren Van der valk. Prachtig ingericht en erg groot was het perfect om een dergelijk grote vriendengroep te ontvangen. Joyce en Kilian zijn een heel cool en energiek koppel. Ze hadden een duidelijke visie over hoe ze wilden trouwen, als gevolg een geslaagd en persoonlijke huwelijksdag.

Oost-Vlaanderen

Als fotograaf ben ik voornamelijk actief in de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Ik maakte reeds vele reportages in Oost-Vlaanderen, laat je hier inspireren. Reportages in Antwerpen hier. En in Vlaams Brabant hier.

M
SLUIT MENU