MENU
W

Welkom

Bedankt om rond te kijken!

jeroen vranckaert trouwfotograaf

Ontmoet Jeroen

Hallo! Ik ben een hedendaagse trouwfotograaf die constant op zoek is naar emoties in fotografie. Mijn aanpak is steeds dezelfde: een spontane en ongeforceerde reportage maken met een moderne nabewerking, waarbij mijn aanwezigheid onopgemerkt is. In dezelfde stijl is elke reportage toch net iets anders omdat ik focus op details en naar alle dingen die daar rond gebeuren.

Ik ben alvast heel benieuwd naar alle details omtrent jullie huwelijksdag, jullie visie op een perfecte dag, en al die kleine details die jullie en jullie grote dag uniek maken.

waterfront trouw wetteren

Trouwen aan de Schelde

Filosofie

Het Laatste Beste

Op jullie dag wil ik alle momenten zien vast te leggen, niet enkel de grote maar ook alle kleine details die erbij horen. Op de gepaste momenten zal ik er voor jullie zijn en kijk ik naar de glimlach, de aanraking, een traan, een lach en alle details die jullie uniek maken als koppel. Op andere momenten zal ik ook alle familieleden, vrienden en genodigden vastleggen op jullie dag. Ik weet graag wat jullie allemaal verwachten van me als fotograaf, en waar de focus vooral geplaatst mag worden in jullie huwelijksreportage.

SLUIT MENU