MENU
P

Prijslijst & Info

Supereenvoudig Op Maat

Prijzen

Het Complete Pakket

Wat kan je sowieso verwachten bij een Jeroen Vranckaert trouwreportage? Alle foto’s op niveau vormgegeven in kleur in combinatie met Zwart-wit. De hoogste resolutie Jpeg files zonder watermerk. Prijzen inclusief btw, onkosten en vervoerskosten ongeacht de afstand. Een persoonlijke service zowel voor, tijdens, als na jullie grote dag.

C
1395€

CLASSIC

Reportage van 6 uur

Per uur erbij: 120€

M
1875€

MAGIC

Reportage van 10 uur

Per uur erbij: 80€

I
2195€

INTERGALACTIC

Reportage van 14 uur

Per uur erbij: 60€

J
huwelijksfotos hoboken antwerpen
1

Bedankt om ons huwelijk zo mooi vast te leggen op foto! De reportage, de polaroids, de romantische fotovoorstelling onder de hemel als verrassing voor ons en onze gasten maakte alles tot een unieke ervaring! Exact zoals we het willen: persoonlijk, oprecht en relaxed!

trouwfotos kruidtuin
2

Wij zijn super tevreden met de prachtige foto's die Jeroen van ons huwelijk maakte. Super aangename mens om deze toch wel speciale dag door te laten vastleggen. Ook al kenden we hem niet, toch was zijn aanwezigheid gedurende de dag perfect zoals het moest zijn! Bedankt Jeroen!!

V

Boek nu

Het Laatste Beste

Jullie hoge resolutie files zullen aangeleverd worden via een privé galerij.

400€ reservatiebedrag voor jullie trouwdag.

I

Info

Alles Is Duidelijk

HOE BOEKEN WE JOU?

Ik raad jullie aan eerst alle reportages te bekijken, zodat jullie zeker zijn dat mijn werk is naar waar jullie op zoek zijn. Indien zo, dan kunnen jullie me een berichtje sturen met wat meer info over jullie als koppel en jullie trouwplannen. Wanneer jullie me boeken wordt de huwelijksdag officieel gereserveerd met een reserveringsbedrag van 400€. Prijzen.

WAAR VINDEN WE EEN COMPLETE PRIJSLIJST?

Een kort berichtje naar trouwen@jeroenvranckaert.be en dan stuur ik de talloze opties en prijzen door. oa photobooth, albums, dagplanning, etc..

SPREKEN WE AF VOOR DE HUWELIJKSDAG?

Natuurlijk! Ik hou ervan mijn koppels beter te leren kennen. We kunnen eerst afspreken bij een tasje koffie bij je thuis of op de trouwlocatie. Op die manier kan ik antwoord geven op al jullie vragen, en kunnen we de trouwdag stap voor stap samen doorlopen.

HOEVEEL FOTO’S KRIJGEN WE?

Elke huwelijksdag is verschillend, maar ik geef steeds een garantie van minimum 50 afgewerkte foto’s per uur. Voor een reportage van 12 uur komt dit neer op 600 foto’s.

GEEF JE ONS DE ONBEWERKTE FOTO’S?

Neen. Ik lever een afgewerkt product af en bewerk de foto’s voor jullie zodat ze de sfeer en emotie van jullie huwelijksdag tonen.

HOE ONTVANGEN WE ONZE FOTO’S?

Wanneer jullie beelden klaar zijn stuur ik deze allereerst allemaal digitaal naar jullie door. Vervolgens zullen ze ook beschikbaar zijn op een online galerij, die paswoord beveiligd is. Voorbeeldgalerij. Van daaruit kunnen jullie alle foto’s downloaden, favorieten kiezen, en ze delen met familie en vrienden. Alle beelden zijn in hoogste resolutie jpeg en niet gewatermerkt. Op aanvraag kan ik ook een cd of USB afleveren.

WAT KUNNEN WE MET ONZE FOTO’S DOEN?

Jullie hebben de vrijheid om jullie foto’s te gebruiken voor alle doeleinden. Kopieën maken, ze vrij delen met alle familie en vrienden, enzovoort. Kortom: ik hou het printrecht niet. Mochten jullie de foto’s publiceren via het internet is een kleine referentie naar mezelf als fotograaf wel heel sympathiek natuurlijk.

SUPER! MAAR WAT ALS WE EEN ALBUM WILLEN?

Totale vrijheid hier, want mijn online platform is zo ontworpen dat je heel eenvoudig zelf een album kan ontwerpen, en dat deze dan naar de boekbinderij gaat en je zo dus een echt kwaliteitsvol trouwalbum kan verwachten. Ik ontwerp natuurlijk ook graag het album voor jullie. Ik heb de keuzeopties samen gezet in een handige pdf. Zo kan u zelf in slechts 3 stappen de keuze maken wat voor album je wil en de bijhorende prijs berekenen en ook zien wat het prijsverschil zou zijn als ik deze voor jullie ontwerp. Voor de moeilijke beslissers heb ik ook enkele voorstellen klaar en ook voorbeeldalbums die ik meeneem op gesprek.
Zoals deze hier
De prijslijst met fotovoorbeelden is op simpele aanvraag beschikbaar. Als het iets anders mag zijn dan een album, zoals een fine art print of een canvas, dan druk ik deze persoonlijk af, van 10×15 tot op max 60×90 cm in mat/glossy of canvas. Ook kalenders, wenskaarten en aluminiumprints worden in eigen atelier gemaakt. De verzending gebeurt via DPD of met een bezoekje thuis.

HOEVEEL TIJD HEBBEN WE NODIG VOOR ONZE FOTO’S MET DE FAMILIE? OF VOOR ONZE SHOOT?

Dit is een vraag die vaak terugkomt, maar het hangt allemaal af van jullie voorkeur. Een goede richtlijn is 30 minuten voor de foto’s met de familie, en 45 min voor de shoot. Maar misschien hebben jullie een grote familiekring, of liggen de locaties wat verder van elkaar af.. Hier kunnen we samen bekijken wat mooi zal aansluiten in de planning opdat ik alles kan vastleggen.

WAT IS HET BESTE MOMENT VOOR DE FOTO’S?

Het mooiste licht is meestal een uur tot 2 uur voor zonsondergang, met zacht en warm licht. Maar daar hoef je de planning niet voor aan te passen, ik maak in elke situatie knappe foto’s. Ik raad meestal aan de foto’s overdag te maken, en in de avond na de receptie even buiten te gaan voor wat foto’s bij zonsondergang.

BEN JE BESCHIKBAAR VOOR TROUWREPORTAGES IN HET BUITENLAND?

Zeker weten! Ik volg jullie naar waar dan ook!

MEER VRAGEN?

Ik bijt niet dus stuur me zeker een berichtje!
trouwen@jeroenvranckaert.be

SLUIT MENU