MENU
T

Trouwalbum

In alle maten en kleuren te verkrijgen.

Een Trouwalbum bestellen kan eenvoudig in 3 stappen:
1. Kies je grootte (20-25-30cm)
2. Kies je cover (Leder - Kunstleder - Linnen - Foto)
3. Eventuele trouwalbum "speciallekes" ( Embossing - Stiksel)

Extra opties zijn onder meer een Bewaardoos, een usb-box, en een trouwmagazine.

V

Voorbeelden.

Ik heb een pdf beschikbaar met een super handige prijscalculator, waarmee je ook kan berekenen welke opties aan welke meerprijs komen. Talloze voorbeelden staan in deze pdf. En op gesprek neem ik voorbeelden mee. Gaande van een standaard trouwalbum aan 195€ tot een super luxueus exemplaar aan 500€.

Het basismodel aan 195€ is eigenlijk al een luxe trouwalbum, dat bovendien onmogelijk te verkrijgen is als particulier. Deze worden dan ook met de hand gemaakt. Vervolgens is de productieperiode dan ook 3 weken vanaf bestelling.

Werkwijze.

Er zijn 2 mogelijkheden. Ofwel ontwerpen jullie zelf het album via een online platform waar jullie toegang tot krijgen, waarna het ontwerp door een professionele boekbinderij van trouwalbums wordt gemaakt. Ofwel ontwerp ik het album in telkens een nieuwe pdf-versie. Op basis van jullie feedback maak ik een betere versie tot alles op punt staat. Alles is mogelijk in samenspraak, zelfs tekst kan bij afbeeldingen worden toegevoegd. Ik heb meerdere speciale fonts die het uniek karakter van een trouwalbum naar boven brengen.

Indien jullie graag zelf de selectie maken is het in de online privé galerij  eenvoudig communiceren welke afbeeldingen jullie in het album wensen. Feedback geven is ook heel eenvoudig. Dat maakt dat een album ontwerpen efficiënt en snel kan ontworpen worden. Met een goede balans tussen persoonlijke smaak en ervaring in album design.

trouw album ontwerpen trouw album ontwerp trouwalbum ontwerp trouwalbum ontwerpen trouwalbum fotocover trouwalbum leder linnen trouwalbum kunstleder linnen trouwalbum formaten trouw album formaten trouwalbum grootte huwelijksalbum detail album huwelijk logo trouwalbum stiksel trouwalbum boekbinden trouwalbum luxueus luxe trouwalbum luxe trouwalbum trouw album trouw album kwaliteit trouwalbum kwaliteit trouwalbum maken trouwalbum maken luxe linnen

SLUIT MENU