MENU
K

Karle en Kosmas trouwen in de Sint-Jan-De-Doperkerk te Leuven

Karle en Kosmas ontmoette ik in het cheese cake café, op het brouckère plein in mijn thuisstad Brussel. Niet om de wedding cake te bestellen. Maar wel voor een leuke eerste kennismaking. Eigenlijk waren er niet veel woorden nodig om te begrijpen dat dit een goede match zou zijn.

Ze zijn dan (net zoals ik) ook geen drukke personen, en hebben elkaar duidelijk gevonden in de rust die ze naar elkaar uitstralen. Wanneer ze naar elkaar kijken zie ik dan ook meteen dat dit koppel enkele prachtige herinneringen samen heeft. Wat precies weet ik niet, maar hun periode samen in New York heeft er zeker mee te maken. En humor, dat ook. Niet van grappen maken of bulderlachen. Wel van alle inside jokes die ze stiekem samen delen. Die komische kant van Kosmas hielp natuurlijk erg voor de fotoshoot samen.

Met een perfecte visie op hoe hun trouwdag moest zijn. Zo zijn ze er in geslaagd om de goede balans te houden op alle aspecten. Niet te weinig, en niet overdaan tegelijkertijd.

Sint-Jan-De-Doperkerk Leuven

Een intieme ceremonie in het gemeentehuis van Sint-Joost-Ten-Node was de start. Vervolgd met een uitgebreidere ceremonie met alle (overzeese) vrienden in de Sint-Jan-De-Doperkerk te Leuven. Werkelijk een prachtige kerk die in voorbereiding op de kerstmisviering met honderden kaarsjes was verlicht. In deze low-light situatie had ik me dan ook voorzien van een unieke lichtopstelling en daardoor zijn de foto’s hier uitzonderlijk mooi geworden.

De fotoshoot ging door in winterse sferen in de botanische tuin van Leuven. Op deze plek heb ik al zeker 5 fotosessies gehouden en geen enkele is dezelfde. Deze heeft zelfs een gedeelte studiosessie binnen in de serre. Andere voorbeelden van een fotoshoot in de kruidtuin hier.

Waaiberg

’s Avonds eindigde het trouwfeest in de Waaiberg, vlakbij het begijnhof en de Sint-Jan-De-Doperkerk zelf. Eigenlijk een heel erg leuke zaal die een heel ander soort charme heeft dan het nabijgelegen Faculty club.

Deze reportage toont enkel 10 mooie beelden van de fotoshoot. Maar geïnteresseerde koppels mogen mailen om een uitgebreidere selectie van 99 foto’s te zien. Inclusief de beelden in de Sint-Jan-De-Doperkerk.

Trouwen in de winter? Doen!

kruidtuin leuven fotoshoot kruidtuin leuven fotoshoot kruidtuin leuven fotoshoot kruidtuin smile shootintiem leuven fotoshoot Sint-Jan-de-Doperkerk trouw kruidtuin leuven fotoshoot kruidtuin wandeling kruidtuin leuven fotoshootkruidtuin trouwen trouwboeket leuven kruidtuin leuven fotoshoot kruidtuin leuven fotoshoot

SLUIT MENU