MENU
D

Deze fotoshoot in de plantentuin van Meise voor de trouwdag van Laura en Robin was voor mij een echte thuismatch. Voor de organisatie daar maakte ik al vaker reportages op het domein, en in de zomer hou ik er de fotosessies met de baby’tjes op een reuzen waterlelie. Ik ken er dus alle mooie plekjes, en in het bijzonder deze in het plantenpaleis.

Plaats daar nog eens dit prachtige koppel bij, aangekleed met een adembenemende elegante trouwjurk die perfect in dit exotische decor past en dan kan het niet misgaan. Laura en Robin zijn echte ondernemers, met een vlotte babbel, klare taal, boordevol energie en goesting.

En van dat laatste hebben ze dan ook heel letterlijk hun werk gemaakt. Met een sportieve achtergrond in de tenniswereld op internationaal niveau staan ze nu als team (lees:getrouwd koppel) in de zaak. https://www.robindhoe.com/

Veel geluk heb ik dat we elkaar via het www hebben leren kennen, en op een manier voelt het aan alsof het voorbestemd was. Deel 2 in de herfst van 2021, nog net genoeg tijd om te bedenken hoe ik deze reportage ga overtreffen.

SLUIT MENU