MENU
T

Trouwfoto’s in Rivierenhof Deurne

Rivierenhof Deurne is natuurlijk een ideale locatie om foto’s te nemen. Bekend in de regio rond Antwerpen, en me persoonlijk ook reeds bekend van een eerdere fotoshoot in 2017. Dat is dan weer 5 jaar geleden. Wat is de tijd gevlogen en wat is mijn stijl jaar na jaar toch enorm verandert.

Els en Koen

Maar 5 jaar is eigenlijk niet zo heel lang aangezien ik Els en Koen maar liefst 3 jaar terug leerde kennen! Ik herinner me nog goed de avond dat ik bij hun thuis was op een donkere winteravond in 2019. De jongens waren al naar bed en in het gezellige warme verlichting van de living gingen we door alle trouwplannen. Een super relax gesprek. Enkele maanden later: corona arriveert. En zeer snel was Els er bij om te vragen naar mijn beschikbaarheden voor een verplaatsing. 1 jaar later was de situatie nog steeds niet optimaal en werd het weer met een jaartje verschoven.

En dat maakt het natuurlijk super dankbaar om te zien dat Els en Koen zo gedreven waren om me erbij te hebben op de grote dag. Ondertussen was er natuurlijk wel al veel verandert, de kleine jongens die zijn ondertussen al grote jongens, en dat gezellig huis is ondertussen ingeruild voor een nog gezelliger huis.

Fotoshoot

Van ochtend tot avond was het eigenlijk een supermooie dag. Niet enkel prachtig weer, maar ook een prachtig koppel/gezin die niet vergaten te genieten van hun dag. En zo werd het een super uitgebreide reportage met veel spontane momentopnames. Toch heb ik het hier beperkt tot alle beelden van hun fotoshoot in het provinciaal groendomein rivierenhof. Een park waar je op zich wel wat volk mag verwachten, maar de manier waarop Els en Koen met de kinderen door het park wandelen lijkt het precies op een oase van rust. Een plek waar je enkel de wind hoort en kan vooruitblikken op de toekomst.

Het past bij dit koppel want ook al dat ze erg actief in het leven staan, zijn ze in hun persoonlijkheid erg zachte mensen.

’t Was het wachten waard!

SLUIT MENU