MENU

Te gek trouwen Horebeke.

Maaike en Djurre leerde ik eerst kennen via een skype gesprek. Ze wilden trouwen in hun buurland België, in Horebeke. Die locatie moest ik snel even googelen. Stap voor stap gingen we door alle plannen die ze hadden voor hun trouwdag. Al snel werd me duidelijk dat dit trouwfeest geen gewoon trouwfeest zou worden.

Na een gesprek die me deed dromen spraken we af in Horebeke. Om na een hele lange kronkelrit door de vlaamse Ardennen om aan te komen in ’t Verstand van leven. Symbolisch wel. Een mirakel hoe ze deze prachtige plek op de heuvel hebben gevonden. Er was een goede klik en het was me duidelijk dat Maaike en Djurre en erg concrete visie hebben over hoe ze wilden trouwen. Dat deze plek was uitgekozen voor hun dag was geen toeval, net zoals waarom dat ze voor mij hadden gekozen als fotograaf. De puzzelstukken vielen in mekaar en ik wist wat me te doen stond.

Fun and games

Het moest en het is een dag vol amusement geworden, met fijne activiteiten voor heel de familie, met een muziekbandje, met liedjes zingen, en met taart. Veel taart. En vooral met veel liefde, liefde en knuffels door alle mooie woorden die werden verteld op de ceremonie en nog lang daarna. Bovendien was dit feest unplugged en was dit ook voor mij een zaligheid om die spontane reportagefotografie extra naar boven te brengen. In deze reportage waren er dan ook geen foto’s van gasten die neerwaarts op hun smartphone-scherm aan het kijken waren.

Creatief trouwen

Dit trouwfeest was een feest, een feest dat nog breder ging dan 2 personen die van elkaar houden. Een feest van genieten en beleven, want dat is ’t verstand van leven Horebeke. Ik heb enorm veel dankbaarheid voor Maaike en Djurre om hun trouwfeest te hebben ervaren. Nu heb ik dan ook een waslijst aan tips ’n tricks vergaard die ik meeneem naar toekomstige trouwers. Details die je trouwfeest (zelfs binnen een gegeven budget) naar een hoger niveau tillen.

De perfecte openingsreportage van 2018! Bedankt Maaike en Djurre!

P
SLUIT MENU