MENU

Leuven Boho inspired wedding.

Trouwen in een kunstgalerij in Leuven. Dit is echt een droom van een trouwlocatie, met een adembenemend zicht op een vallei. Onder een eeuwenoude sequoia boom. Je verzint het niet. Het is dan ook een privé locatie.

Eva en Alexander zijn het perfecte voorbeeld dat jong trouwen nog steeds perfect mogelijk is. Het is een koppel die het hart op de juiste plaats hebben en die heel vastberaden in het leven staan. Allebei zijn ze heel duidelijk in wie ze zijn en wat ze voor elkaar betekenen. Er is zo’n soort chemie waarvan je weet dat ze goed bij elkaar passen en dat ze de perfecte balans houden tussen er voor elkaar zijn en toch die zelfstandigheid te bewaren.

Kruidtuin

Trouwen in een kunstgalerij in de dichte omgeving van Leuven was dan ook een super idee en de foto’s zijn geweldig. Omdat we van de ene prachtige locatie naar de andere gingen. De reportage in het stadhuis van Leuven is super en ik heb voor de gelegenheid ervoor gekozen om alle beelden in zwart-wit te plaatsen. De fotoshoot in de kruidtuin van Leuven heb ik dan natuurlijk in kleur geplaatst. Ik heb er al veel fotosessies gehouden, en dit telkens verschillend. Dit was de eerste keer in de zomer, en bij dit prachtige weer komen alle kleuren tot leven. Net zoals de mini-sessie de we hielden in de vallei aan de kunstgalerij.

De trouwlocatie

Het was een tuinfeest die ze zelf in elkaar gebokst hebben. Het resultaat was werkelijk op het niveau van een echte wedding planner. Met een stretchtent en allerlei leuke details in decoratie. Heel knap en tot in de details verzorgd. Wanneer alles tot in de puntjes verzorgd is levert dit sowieso unieke beelden op. Unieke beelden voor een uniek koppel. Eva en Alexander.

V
SLUIT MENU