MENU

Trouwen in Zoersel Domein Martinus

Voor dat we naar Zoersel gaan begint het verhaal van dit avontuurlijk koppel een dag eerder, en dat wel in Antwerpen. Het trouwfestival verliep dus over 2 dagen. Met op het programma voor de eerste dag: de burgerlijke ceremonie en een receptie in het Steen.

Heerlijk dagje, lekker weer, toekomen in een Porsche op de grote markt De receptie  ging door aan de schelde in het het Steen. Perfecte opwarmer voor wat nog komen moest. Met de ceremoniele trouw in het stadhuis achter de rug konden Melina en Klaas met een gerust hart aan het tweede luik van hun trouwfestival beginnen.

Dit maal in Zoersel met eerst een fotoshoot in het Rivierenhof. Een reportage van een koppel die ervaring hebben in het gek en speels doen voor de camera. Hele gekke foto’s die perfect bij hun karakter passen. Ze zijn dan ook zeer energieke passionele mensen. Een halfuurtje later hadden ze iedereen al mee in hun verhaal, zo werden er shotjes tequila achterover geslaan.

Een echt feestje was het ’s avonds ook. Wellicht was het domein Martinus een bewuste keuze als feestzaal, aangezien het midden in een bos ligt. Mochten de buren op 2 km alsnog een slechte nachtrust gehad hebben zou het me niets verbazen.

Geniet van deze reportage en bedankt Melina en Klaas!

P
SLUIT MENU