MENU

Steenovenhoeve te Tielt.

De trouwdag van Eleni en Fabrice was puur genieten. Op een super zonnige zomerdag met good vibes only in Steenovenhoeve.
We ontmoetten elkaar voor het eerst in hun appartement te Gent, maar een jaar later waren Eleni en fabrice al een pak vooruit gegaan in het leven en zaten we voor een tweede keer samen in hun nieuwe woonst te Lede. Wat ik super vond is dat het echt aanvoelde als op bezoek gaan bij de vrienden. Naast praten over alle trouwplannen was er ook gewoon veel ruimte voor smalltalk. Eleni en Fabrice zijn dan ook gewoon een super spontaan duo. Fabrice neemt hier wel duidelijk de leiding, met Eleni als perfecte sidekick. Na enkele minuten loopt het enthousiasme dan ook al erg hoog op, tot je na een uur al helemaal niet meer bewust bent waarvoor je eigenlijk gekomen was.

Dogs and presents

En dat maakte het gewoon zalig om hun trouwdag van zo dichtbij te beleven, en wat mee op te gaan in de spontane enthousiaste vibes. Wat ik ook super vond was onze gemeenschappelijke liefde voor dieren, en dan honden specifiek. De franse bulldog was er dan ook bij voor het grootste deel van de dag. Het extreem warme weer was niet ideaal voor hem, maar al bij al was hij ook de ideale katalysator voor de spontane fotosessie met E&F.

Ze hebben duidelijk een grote vriendengroep, en knuffelden bij het toekomen iedereen! Dit is natuurlijk pre-corona tijdperk.
Een gemeenschappelijk passie heb ik met Fabrice ook rond technologie. Fabrice is namelijk oprichter van Kadonation. Het is zeker de moeite waard om eens te gaan kijken omdat dit een super concept is. De Bongo-bon 3.0 zeg maar, je bon vervalt niet na x-tijd, kan je uitgeven bij tal van zaken, en per 100€ wordt er een boom geplant! Een verantwoordelijke onderneming van deze tijd en onder leiding dus van een topgast met zijn team.

Deze grote reeks van zonnige en boordevol emotie gevulde foto’s geeft je ongetwijfeld en smile op het gezicht.

P
SLUIT MENU