MENU

Trouwen in het Prinsenpark. Voor prinsen en prinsessen.

Een heel mooie en zonnige dag voor Annelien & Chiel in het prinsenpark te Retie.

Het was me weer een eer om in regio Kasterlee te mogen fotograferen. Ondanks de grote afstand tot Brussel is het toch een plek waar ik me meteen op mijn gemak voel. Een plek waar mensen dicht tot elkaar staan.

Net zo ’t geval met Annelien en Chiel. Een koppel dat alle leegtes opvult, en wiens generositeit geen grenzen kent.

Deze fotoreportage toont de ochtend, de burgerlijke trouw, onze shoot in het Provinciaal groendomein prinsenpark, de ceremonie, en enkele foto’s met vuurwerkstokjes. En op een of andere manier heeft Annelien deze dag zo goed in elkaar gestoken. Ik was zelf zo onder de indruk van vele kleine details, sommigen die misschien niet eens bedoeld waren maar gewoon klopten. Zoals het ouderlijk huis van Chiel dat ik super ontworpen en ingericht vind.

Ook de eerste ontmoeting in de achtertuin van de buren was geweldig goed gevonden. De intimiteit van elkaar voor het eerst te zien op hun grote dag zonder dat daar voor A&C iemand anders hoefde bij te zijn vond ik heel charmant omdat het hun als koppel ook echt typeert.

De foto’s hebben dus ook een uniek karakter, en dat is vooral te danken aan Annelien & Chiel die dit ook hebben. Deze reportage is sowieso in de top vijf van mijn favoriete reportages.

Merci voor alles, en om te zijn zoals jullie zijn, gewoon prachtig.

A
SLUIT MENU