MENU

Boho trouw in The Barn Rotselaar.

Te Rotselaar. Maar waar te beginnen? Deze trouw zit vol anekdotes, unieke momenten, ontdekkingen, en verrassingen. Het beste begin is wellicht de eerste foto van deze reportage. Althans voor mij als fotograaf dan toch. Op de trouw van vrienden van Bene en Judith (wiens pre-wedding shoot je hier kan bekijken), maakte ik een foto van hun op het avondfeest. Een foto in volle actie. Met beweging. Emotie. En passie.

Zo heb ik met dit begin meteen de kernwoorden van dit verhaal beschreven. Van het verhaal van Judith en Benedict. Want deze reportage was zoals geen ander overladen met talloze details en elementen. Als bloemiste in droogboeketten (bouquetboho) heeft Judith The Barn in Rotselaar helemaal omgetoverd tot een uniek decor voor hun trouw. Ook het bruidsboeket was adembenemend mooi, net zoals de afwerking in de haarspelden en broches. Het spreekt voor zich dat de bruidsjurk ook gewoon ontzettend mooi is. Judith droeg het perfect, en met alle boho elementen daarbij stonden de planeten even op een rij.

Details en highlights

Er valt nog veel meer te zeggen over alle details van deze trouw. In dit artikel van the bride side kan je alle details rond de organisatie van deze trouwdag terug vinden. Maar ik heb het hier liever over mijn persoonlijke ervaring. Het eerste hoogtepunt was voor mij ongetwijfeld het moment waarop Judith en Benedict samen een nummer brachten op de ceremonie. Bene aan de gitaar, en samen vocaal. Heel oprecht, teder, goed gezongen, en typisch “zij” op die manier. Van Judith die Bene komt verwittigen dat ze een feestje houdt, tot Judith en Bene die samen een feestje geven.

Brengt me meteen naar het tweede hoogtepunt. Namelijk de – eerste van twee – openingsdansen samen. Dit in openlucht met live band op The War On Drugs. Gewoon Rock n Roll, lekker spontaan (deze eerste dans was niet gepland!), en alweer op maat van J&B. Het was duidelijk dat dit nummer op zondagnamiddag al eens te horen is in hun living. Het avondfeest verliep verder als een rollercoaster waar je niet van af wil. Gewoon heerlijk verdwalen in The Barn Rotselaar, ver van de wereld op een avond die ogenschijnlijk nooit licht zal kennen.

Details of highlights?

Zeker. De extensieve planning van deze trouw heeft geleid tot een ervaring die erg puur is in belevenis, in dit geval met de boho touch maar zeker meer dan enkel boho. Maar wat maakt een trouw uiteindelijk zo’n memorabele dag? Ik adviseer koppels altijd om alles zo persoonlijk mogelijk te houden, en om niet te veel rekening te houden met “must do’s”. Want die zijn er niet. Het is jullie trouw, toch?  Toch hadden Judith en Bene tot de ceremonie nodig om alles los te laten.

De spanning bouwt zich natuurlijk op weken voor de trouw, met een klein sprintje in de ochtend. Al zeker wanneer alles zo precieus gepland is. Maar eens het moment er is – is het gewoon genieten. En dan komen al deze prachtige momenten zo vanzelf. Deze reportage was een trein waar ik met veel plezier ben op gesprongen. Met een duo die nog veel te vertellen hebben. Samen en in hun toekomstige carrière.

31 augustus 2019 is genoteerd. Bedankt Judith en Bene!

P
SLUIT MENU