MENU

Genieten in ’t pure genot in Oud-heverlee

Deze last-minute vondst leek een echte schat te zijn. Nadat hun originele trouwlocatie The barn plots verplicht moest sluiten, hadden Elien en thomas niet erg veel tijd meer om een nieuwe trouwlocatie te vinden, of de trouw in worst case te moeten uitstellen. Maar met ’t pure genot, een zaaltje van een vzw gelegen in de heuvels rond Leuven hadden ze het goed getroffen.

DIY en beetje boho

Sowieso waren Elien en Thomas al van plan om veel van de aankleding zelf te voorzien. Allebei zijn ze erg creatief aangelegd en hadden ze niet enkel pinterest geïnspireerde decorstukken, maar ook veel persoonlijk ontworpen decoratiestukken voorzien. Zoals de 3D geprinte kraanvogels en en uitnodigingskaartjes die Thomas maakte. En de hele grote hangende bloemenwand van Elien.

In mijn straatje

De hele manier waarop alles was uitgedacht vond ik super knap. Te bedenken dat dit allemaal gebeurde voor en na de komst van dochterlief, het combineren met een drukke job, en het halsoverkop herplannen van je trouwdag erbij is super straf. Het avontuurlijke karakter van E&T en hun trouwdag vind ik ook geweldig. Zelf op de fiets E&T hun bakfiets achterna in Leuven stad voor een goed actieshot is zo een van de memorabele momenten voor me die dag.

Openingsdans

De openingsdans in openlucht bij zonsondergang is ook een opname waar ik erg fier over ben. Erg technisch want de scene moest ik uitlichten met flitsers hoog op statief, zonder dat de sfeer van de zonsondergang verloren zou gaan. Het resultaat voelt toch erg natuurlijk aan ook al dat het met flitslicht is. Natuurlijk was ook de hele choreografie van de openingsdans super om in beeld vast te leggen. Nog zo een moment waarop je ziet dat Elien en Thomas samen de handen in elkaar hebben geslagen en hard hebben gewerkt ook om hun trouwdag onvergetelijk mooi te maken. En dat was het ook op deze super warme zomerdag en avond in ’t pure genot.

 

P
SLUIT MENU