MENU

Trouwen in Asse en feesten in Dilbeek Kattebroek.

Maar wie draagt er thuis de kattebroek?

Deze vraag ter zijde. Supertoffe dag met Heleen & Bram in mijn eigen geboortegemeente Asse. En eindelijk toch. Buiten het feit dat ik hier zelf getrouwd ben, had ik hier tot nog toe geen enkele trouw gefotografeerd. Maar het mocht niet op zich laten wachten dat mijn goede vriendin Heleen haar snode trouwplannen liet weten.

En zo geschiedde. Het was niet de meest zonnige dag van het jaar, maar het bleef wel droog op alle momenten dat het nodig was.  Zo hebben we magnifieke foto’s kunnen maken bij herfstweer. Ik hou dan ook enorm van herfstkleuren en de klimop-wand die van oranje overgaat naar een donkergroen vat het helemaal samen.

Van Asse ging het naar Dilbeek. Dan naar de heel moderne zaal de Kattebroek, waar hele toffe mensen de zaal beheren en heel professioneel iedereen ontvangen en bedienen. Een waterdicht concept met verlichting buiten. Een gin bar, sushi treintje, en nog meer maakten het super gezellig om hier te aperitieven.

Heleen en Bram zijn echte gevoelsmensen. Zonder de focus op elkaar te verliezen zijn ze toch met iedereen bezig. Ze hebben ook de gave om in stilte en kalmte toch heel veel te vertellen aan elkaar. Ondanks het prachtige decor was deze trouw er werkelijk voor hun twee en hun twee alleen. Ze hadden niets te bewijzen, en door dat gevoel door te geven was hun trouwdag net vanzelfsprekend, op een intieme manier.

Als fotograaf zowel als vriend vond ik het een eer om er mogen bij te zijn van op de eerste rij, op deze belangrijke dag, van twee bijzondere mensen.

P
SLUIT MENU