MENU

Trouwen te Overijse.

Tombeek plage te Overijse is de perfecte trouwlocatie. Heerlijk verdwalen in dit stukje beschermd natuurgebied. Het is alsof je vertoefd in Frankrijk. Als Alice in wonderland bevind dit plekje zich door een stukje door het groen te stappen.

Sofie en Joshua zijn zelf overijsenaar en staan al ver in het leven. Met 2 kids en een mooie carrière namen ze de beslissing om te trouwen. Een trouwfeest omdat ze het wouden en zin in hadden. Hun liefde voor elkaar was al evident, en dan bedoel ik niet evident omdat er al kinderen zijn. Maar gewoon evident omdat Sofie en Joshua het niet van de daken moeten schreeuwen. Ze zijn twee levensgenieters, en mijn gevoel was dat hun dag ging over het samen zijn met familie en vrienden. De setting van te dineren onder de bomen, leuke volksspelen samen, het kampvuur, en alle details waren 10/10 voor sfeer en gezelligheid. De omkadering was wel een trouwfeest, maar met meerdere verhaallijnen.

De presentatie onder de familie was echt op en top gezelligheid, met een perfecte balans tussen persoonlijke emotionele stukken en hilariteit alom. Ook de presentatie ’s avonds is eentje die ik niet snel zal vergeten. Waarbij de vrienden van de unief van Joshua samen met Joshua een stuk brachten die hopelijk op enkele smartphone videos nog verder leeft.

Over Tombeek Plage

Deze ongewone locatie kan u enkel reserveren door u aan te melden voor de opendeurdag in het voorjaar. Alle bezoekende koppels maken kennis met de locatie, en tegelijk ook met de organisatrice / wedding planner van deze plek. 10 zaterdagen van het volgende jaar worden vervolgens verloot. Inbegrepen is dus de aankleding en algemene organisatie van de dag. Toch bent u zeker nog vrij om een heel persoonlijke invulling te geven aan de dag. Zo zijn er enkele cateraars, dj’s, fotografen,.. die worden aangeboden. Allen kwalitatief en bekend met Tombeek Plage kan u zeker zijn van een zorgeloos verloop van je trouwfeest.

Het is een concept waar ik helemaal achter sta omdat er erg veel koppels van A tot Z een invulling willen geven en zo door de bomen het bos niet meer zien. De hulp die je krijgt jump start je trouwfeest meteen naar een hoger niveau, en dan kan je er nog de persoonlijke toets aan geven.

Trouwen in de zomer? Hier nog zomer reportages.

P
SLUIT MENU