MENU

Trouwen te Dendermonde.

Wat een superfijne dag samen te Dendermonde en een supertof koppel dat ik heb leren kennen. Met de corona restricties hadden we elkaar slechts 1 keer ontmoet via skype. Het was eigenlijk meteen een heel spontaan en casual gesprek, naast enkele praktische details werd er eigenlijk vooral gelachen. Ik ben een echte spons als het aankomt op positive vibes, en dat hebben Lisse en Anton in overvloed. Een koppel met een go with the flow attitude. Treffend natuurlijk, want zelfs een pandemie heeft hun niet weerhouden om hun trouwplannen voort te zetten.

Beter nog, ik denk dat het stadsplein van Dendermonde de afgelopen 6 maanden nooit zoveel volk heeft gezien als op de trouwdag van L&A. En zo werd het op een zekere manier nog wel een feest. Of toch dat gevoel van samen zijn, samen met een glimlach achter het mondmasker bij het zien van Lisse en Anton die werkelijk straalden. Woorden zijn te beperkt om het te beschrijven, dus ga zeker eens kijken naar de beelden hieronder.

Een prachtige dag ook gewoon, een typische zonnige herfstdag met mooi licht en de natuurkleuren op zen mooist. De kers op de taart voor me is wetende dat ik het nog een tweede keer mag meemaken in de lente van 2021 voor part 2: the party.

Trouwen in mijn favoriete seizoen, de herfst? Hier nog herfst reportages.

P
SLUIT MENU