MENU

Zaventem en Tervuren.

Ik keek al een hele tijd uit naar deze reportage in het koloniënpaleis. Bij onze eerste kennismaking bleek al dat we helemaal op dezelfde golflengte zaten. Valérie en Kenneth zijn 2 personen met een rustige uitstraling, maar hebben allebei toch een zeer energetische kern. Het zijn ondernemers en genieters, zoals ze graag feesten kunnen ze ook genieten van de kleine dingen. Zolang er maar wat te beleven valt, want niets doen is niet voor dit koppel weggelegd.

Alle locaties die ze gekozen hadden zijn plekken waar ik super graag wou fotograferen, zoals het zoniënwoud en in het koloniënpaleis van het koninklijk museum van Midden-Afrika. Fotogenieke locaties, en dat in combinatie met een koppel die de focus kan houden op het beleven van hun trouwdag is een droom als fotograaf. Nog te vaak zijn koppels bezig met de kleine details op de grote dag zelf, maar Valérie en Kenneth niet. Ook de familie en de vriendengroep waren super relaxt op deze warme lentedag. Een toffe sfeer herken je dan ook meteen op foto.

De ceremonie was visueel erg cinematisch, en van alle sprekers te horen hebben Valérie en Kenneth samen een stevige band ontwikkeld in het Leuvense. Een mooie basis voor nog vele mooie momenten in de toekomst. Hun huwelijksrondreis door zuid-oost Azië heb ik via de blog mee gevolgd. Het is super dankbaar als fotograaf wanneer je getuige kan zijn van een van de mooiste dagen in iemand zijn leven, en het vertrouwen zo groot is dat ook daarna nog het contact behouden blijft.

Hier een middelgrote selectie van 100 foto’s van de trouwdag van Valérie en Kenneth!
Nog meer trouw reportages in de lente kan u hier bekijken. Meer reportages in of rond het Brusselse kan u hier bekijken.

 

P
SLUIT MENU