MENU
februari 10, 2023 /

Selien en Peet The Barn

The last party Slechts een weekje na het geweldige feest van Selien en Peet in the barn moest ik vernemen van een ander koppel (die allerijl op zoek moesten naar een nieuwe trouwlocatie -> reporta...
S

The last party

Slechts een weekje na het geweldige feest van Selien en Peet in the barn moest ik vernemen van een ander koppel (die allerijl op zoek moesten naar een nieuwe trouwlocatie -> reportage hier) dat The Barn moest sluiten. Een plek met enorm veel charme en enorm veel vrijheid om een feest te geven op de manier en stijl die je zelf wil. Het losse karakter zorgde ervoor dat dit heilig stukje land van boer Jos niet voor altijd kon blijven bestaan.

Sint-Pieterscollege Leuven

Selien en Peet zaten samen op school in het sint-pieterscollege. Daar leerde ze elkaar kennen, maar de vonk sloeg pas over tijdens de studies in het hoger onderwijs. Ze houden van de stad en dus gingen we van het stadhuis wat wandelen over de grote markt naar de plek waar het allemaal begon. Een trip down memory lane, terug naar het klaslokaal, door de gangen, en tegen het lijf botsen van oud leerkrachten die net een personeelsvergadering hadden. Hoe uniek is dat!

The barn

Wat een sfeer! Superveel werk werd gestoken in de decoratie van schuur en de ceremonie tussen de bomen en het hoge gras. Een perfecte timing bij avondval en zo kwamen de slingerlampjes nog meer naar voren. The barn heeft die avond een waardig afscheidsfeest gehad met een toffe jonge bende die weten hoe ze een kot moeten afbreken. Hadden ze toen geweten dat het de laatste was was het dak er wellicht echt af.

Personal note

Het gebeurd wel vaker dat ik echt een klik heb met mijn koppels, met goede en spontane babbels. Dat was zeker het geval met Selien en Peet, meer nog, déjà vu achtig. Alsof ik Selien en Peet eigenlijk al kende met herkenbare en gevoelsmatige conversaties. Dat we van dezelfde leeftijd zijn is 1 ding, maar ik herkende me ook in hun manier van zijn. Ze nemen elkaar, zichzelf en anderen niet te serieus. Ze zien door constructies van wat zou en zou moeten, en genieten het meest van de kleinere dingen in het leven.

P
SLUIT MENU