MENU

Liefde in Rupelmonde.

Rock ’n roll wedding te Rupelmonde. Lauren en Tim zijn een gigantisch cool koppel. Ze stralen enkel positieve vibes af en dat werkt ontzettend aanstekelijk. Deze dag was gewoon genieten voor mij als fotograaf omdat we duidelijk op dezelfde golflengte zaten en gemeenschappelijke interesses hebben. En dit is nu net het ingrediënt dat er voor zorgt dat de foto’s net dat tikkeltje spontaner zijn.

Een gevoel die ik eigenlijk reeds over hield van onze eerste ontmoeting, bevestigd door een zalige ochtend. De hele familie was aanwezig tijdens de voorbereidingen en er werd volop gelachen, geknuffeld en gezeverd. Het voelde als een warme ochtend met mooie lichtinval doorheen het huis. Het verlichtte de spanning en maakte dat de tijd zo voorbij vloog, terwijl het nog langer had mogen blijven duren.

Trouwen is genieten

Ik heb zulke mooie herinneringen aan deze trouwreportage. Enkele daar van kan je hieronder terug vinden. Maar wanneer er zo veel gebeurt tegelijk is het moeilijk om alles te tonen. Ik heb hier dan ook een selectie gemaakt met de focus op de ochtend. Omdat deze toch uniek was in die zin dat de stress zo snel mocht plaats maken voor de gezelligheid onder de familie samen. Met een heel tof “first-look” momentje.

Maar de receptie en het avondfeest in de Zilte Zoen was zeker even hartverwarmend. Merci Lauren en Tim voor deze dag, het ga jullie goed samen.

Om toch nog even mijn punt te maken dat dit koppel echt een top notch coolfactor heeft moet ik meedelen dat ze in een ubercoole mazda mx-5 rijden. Net zoals dit cool koppel.

P
SLUIT MENU